Известие

Collapse
No announcement yet.

"свирене" на запален двигател???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• "свирене" на запален двигател???

Някой има ли бегла преадстава какъв може да е този шум наподобяващ свирене и идващ от към ремъка или поне от тази страна ,сменял съм скоро ангренажен ремък И ролки (марка са си ),а и това го прави колата само на запален двигател и на място??? моля ако някой нещо знае,да знам какво да подготвя... ((
    Last edited by asennikolov84; d.m.y г., 00:02.

Първоначално публикувано от asennikolov84 Покажи съобщение
    Някой има ли бегла преадстава какъв може да е този шум наподобяващ свирене и идващ от към ремъка или поне от тази страна ,сменял съм скоро ангренажен ремък И ролки (марка са си )??? моля ако някой нещо знае,да знам какво да подготвя... ((
    Откачаш пистовия ремък и палиш, ако свиренето изчезне там почваш ролки и агрегати, ако остане сваляш ангренажа и почваш проверка и там. Водната помпа смени ли я?
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

не,не съм ,но ме съмнява малко да е от нея ,ролки и ремък(двата) са ми на 2 месеца,ама и аз съм силно объркан

Comment

е сега вали намокрил си ролките и ремаците и така
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
          е сега вали намокрил си ролките и ремаците и така
          Ако са нови и хубави + правилно поставени..няма вода дет да ги накара да свирят

Comment

нови са да... gates i ina , а и го прави само на място ,като и подам гас спира.

Comment

Първоначално публикувано от asennikolov84 Покажи съобщение
              нови са да... gates i ina , а и го прави само на място ,като и подам гас спира.
              Може да имаш износена шайба колега, най добре отиди там където си обслужвал колата

Comment

Working...
              X